FANDOM


Name That Loud is a promotional video created by Nickelodeon's YouTube channel. It was released in September 2016. A second episode was released on August 3, 2017.

Synopsis

​Episode 1

The video is in the style of a game show setup. The rules are simple. The host will ask the viewer certain questions to test their knowledge of the different Loud kids. The viewer must then respond as loud as they can if they know the answer. A timer is then shown to give the viewers a few seconds to guess the correct answer. When time runs out, the answer is revealed, followed by an incorrect answer as a joke.

Question 1: Who is this?
Correct answer: Lisa
Incorrect answer: Bob the janitor

Question 2: Which Loud said this?
Quote: [babbling] Hi!
Correct answer: Lily
Incorrect answer: A kangaroo

Question 3: Which Loud would be wearing these shoes?
(The shoes are flip-flops with bows)
Correct answer: Leni
Incorrect answer: A grilled cheese sandwich

Question 4: What character can be seen holding this?
(The object is a comic book)
Correct answer: Lincoln
Incorrect answer: Kaw-kaw-kaw-kaw-kaw (the host assumes the player is a bird)

Final question: Whose room is this?
Correct answer: Lana and Lola's
There is no incorrect answer as the host states that it is in fact both their room.

​Episode 2

This video has a different premise. It's to identify each of Lincoln's sisters through some of their characteristics.

Question 1: Which sister is, like, literally on her phone all the time? The answer will have you like-- oh my gosh.
Answer: Lori Loud

Question 2: Which sister gets nightmares from spiders and fashion fails?
Answer: Leni Loud

Question 3: ♫ She wears a purple shirt and shreds a guitar. Queen of the amp, undisputed rock star. ♫
Answer: ♫ She's the sis that rocks the crowd. It's Luna Loud. ♫

Question 4: Which sister's funnies are punny, and can be seen with a dummy?
Answer: Luan Loud

Question 5: Which sister is a star athlete that loves soccer, roller-skating, and even Lucha Libre wrestling?
Answer: Lynn Loud

Question 6: Which sister can be seen lurking in the back, dressed head to toe in nothing but black?
Answer: Lucy Loud

Question 7: Which specimen hangs with animals, and loves to fix things, even toilets?
Answer: Lana Loud

Question 8: Our next pageant contestant enjoys tiaras and tea parties. Which sister is it?
Answer: Lola Loud

Question 9: If you mix glasses, a green sweater, and a giant brain, which sister will you get?
Answer: Lisa Loud

Question 10: Which sister is the youngest, sweetest, and stinkiest person in the fam?
Answer: Lily Loud

Videos